Kirjoittajille

Kritiikin Uutiset on arvostettu valtakunnallinen kulttuurilehti, joka käsittelee taidekritiikkiä laaja-alaisesti. Lehti ylläpitää analyyttistä ja kriittistä keskustelua eri arvostelualojen, taiteen, kulttuurin ja median kysymyksistä.

Lehdessä julkaistaan uutta materiaalia viikottain. Julkaisemme sekä suomen-, ruotsin- että englanninkielistä materiaalia.

 

Jutusta sopiminen

Julkaistavasta tekstistä sovitaan päätoimittajan kanssa:

– aihe

– pituus (merkkejä välilyönteineen)

– oheisaineisto, kuten kuvat ja kuvatekstit (jos tarpeen)

– jättöaika ja aineiston tallennusmuoto (jos tarpeen)

– kirjoituspalkkio

Juttuun ostetut oikeudet kattavat ensijulkaisuoikeuden.

 

Editointi

Päätoimittaja yleensä editoi tekstejä ja määrää jutun yhteydessä julkaistavista kuvista sekä muusta oheisaineistosta. Jos päätoimittaja muuttaa annettua aineistoa, hän lähettää sen tekijän hyväksyttäväksi sovitun aikataulun puitteissa.

Epäselvissä tilanteissa neuvotellaan toimituksen kanssa. Jos yksimielisyyteen ei päästä, kirjoittaja voi valittaa Suomen Journalistiliittoon. Lehden julkaisija ei puutu sisältökysymyksiin muuten kuin nimittämällä päätoimittajan.

 

Palkkion maksu

Palkkionmaksua varten kirjoittajan on lähetettävä verokorttinsa ja tarvittavat yhteystietonsa SARVin toimistoon: Bulevardi 5 A 7e, 00120 Helsinki tai info(at)sarv.fi

Jos verokorttia ei lähetetä, palkkio maksetaan 60 prosentin ennakonpidätyksen mukaan. Palkkio maksetaan sovitun jutun ilmestymisen jälkeen.

 

Muuta

Voit lähettää ehdotuksesi päätoimittajalle osoitteeseen kritiikin.uutiset(at)sarv.fi. Mikäli viestiisi ei vastata kahden viikon kuluessa, kannattaa ottaa uudelleen yhteyttä.

Kritiikin Uutiset ei vastaa tilaamatta lähetetystä materiaalista.

bursa escort