Jäsenedut

Liiton jäsenet saavat seuraavat edut

JÄSENTILAISUUDET

SARV järjestää jäsenilleen keskustelu- ja täydennyskoulutustilaisuuksia. Liiton järjestämä koulutus on luonteeltaan kriitikoiden täydennyskoulutusta, jonka tavoitteena on kriitikoiden ammattitaidon syventäminen. Liiton jaokset järjestävät seminaareja sekä osallistuvat kansainvälisiin arvostelijoiden tapahtumiin.

Tiedot SARVin ajankohtaisista tapahtumista löytyvät täältä.

KANSAINVÄLISIÄ YHTEYKSIÄ

Suomen arvostelijain liitto ry on jäsenenä eräissä kansainvälisissä arvostelijoiden järjestöissä. Liiton ja sen jaosten kautta jäsenet saavat tietoja kansainvälisistä tapahtumista ja keskusteluista. Voimme myös auttaa kansainvälisten yhteyksien solmimisessa.

KRITIIKIN UUTISET -VERKKOLEHTI

Kritiikin Uutiset sisältää asiaa kritiikin eri alueista, taiteesta ja sen arvottamisen pulmista sekä arvostelijoita koskevista tapahtumista sekä uutisista.

APURAHAT

SARV kuuluu useiden tekijä- ja kustantajajärjestöjen perustamaan Kopiosto ry:een, joka valvoo jäsenjärjestöjensä jäsenten tekijänoikeudellisia kysymyksiä. Kopiosto maksaa vuosittain SARVille valokopioinnista kertyneitä korvauksia, joita liitto käyttää arvostelijoille myönnettäviin stipendeihin. Kopiosto-apurahaa voi hakea mihin tahansa arvostelijan ammattitaitoa kehittävään tarkoitukseen. Osa apurahoista suunnataan muihin Pohjoismaihin tehtäviin opinto-, työ-, kongressimatkoihin tai vastaaviin.

PRESS-KORTTI

Suomen arvostelijain liiton Press-kortti takaa maksuttoman pääsyn useisiin kulttuurikohteisiin kuten museoihin ja näyttelyihin. Press-kortista on hyötyä sekä ulkomailla että kotimaassa. Matkahuolto myöntää jäsenkortillamme matkustaville alennusta 30 prosenttia yli 80 kilometriä pitkästä linja-automatkasta. Laivayhtiöt myöntävät alennusta omien taksojensa mukaan.

bursa escort