Aika: Keskiviikko 27.3.2024 klo 17.30–19.30
Paikka: Verkkokoulutus Zoomissa

Suomen arvostelijain liitto ry, SARV järjesti toivotun verkkokoulutussarjan kritiikin uusista tavoista. Kevään toisen koulutuksen aiheena oli pelikritiikki.

SARVin pelikritiikkikoulutuksessa perehdyttiin peleihin ja niistä kirjoittamiseen. Videopelien vaikutus näkyy nykyään monissa eri taidemuodoissa, ja niihin viitataan aina vain useammin. Koulutuksessa oli kaksi alustusta eri näkökulmista: Pelit-lehden päätoimittaja Tuukka Grönholm kävi läpi sitä, millainen on hyvä pelikritiikki ja mitä siinä tulee ottaa huomioon. Pelinkehittäjä, kriitikko ja pelien historiasta kirjoittanut vapaa toimittaja Juho Kuorikoski kertoi mitä ei-pelejä pelaavan kriitikon tulisi tietää peleistä, pelien kerrontatavoista ja traditioista. Koulutuksen juonsi ja loppukeskustelun veti kriitikko Aleksi Kuutio.

Zoom-verkkokoulutuksessa osallistujia vastassa olivat teknisenä hostina toimiva Petteri Enroth sekä toiminnanjohtaja Riikka Laczak. Tallenteesta vastasi Jonni Pantzar.

Koulutus sopi kaikille peleistä ja kritiikistä kiinnostuneille. Koulutus oli maksuton ja kaikille avoin. Ei ennakkoilmoittautumista.

Koulutuksesta tulee myöhemmin tallenne Kritiikin Uutisten YouTube-tilille:
https://www.youtube.com/@kritiikinuutiset5033

Lisätietoja: SARVin toiminnanjohtaja Riikka Laczak, info(at)sarv.fi

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort