Kuinka lähestyä teosta, joka on sekä sanoja että kuvaa? Mitä kaikkea on otettava huomioon, kun kirjoittaa sarjakuvista? Millaisella näkökulmalla sarjakuva-aiheisesta jutusta saa vetävän?

Kutikuti ry, Nuoren Voiman Liitto ry ja Suomen arvostelijain liitto ry (SARV) järjestävät sarjakuvakritiikkikurssin, jonka tarkoitus on lisätä nykysarjakuvan tunnettuutta ja madaltaa kynnystä sarjakuvista kirjoittamiseen.

Kurssi on tarkoitettu monialaisesti taiteesta kirjoittaville, kriitikoille ja sarjakuvakritiikkien kirjoittamisesta kiinnostuneille sarjakuvataiteilijoille.

Ohjaajina toimivat kriitikko Vesa Rantama ja kirjailija-kuvataiteilija Tiina Lehikoinen.

Kurssin ensimmäisellä kerralla vierailee sarjakuvakriitikko Ville Hänninen, joka pitää alustuksen nykysarjakuvasta ja sarjakuvakritiikistä.

Opetus järjestetään Tekstin talon Permantosalissa, 1. krs (Lintulahdenkatu 3, Helsinki).

Tapaamiskerrat:
lauantai 3.2.2024 klo 10.30–14.30
lauantai 24.2.2024 klo 10.30–14.30
sunnuntai 24.3.2024 klo 10.30–14.30

Kurssille osallistuminen edellyttää läsnäoloa lähiopetuskerroilla sekä kouluttajien antamien kirjoitustehtävien tekemistä.

Kurssin hinta on 50 €. Suomen arvostelijain liitto ry (SARV) tarjoaa kurssin jäsenilleen. Merkitsethän jäsenyytesi ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

HUOM! Kurssille valitaan max. 20 osallistujaa ilmoittautuneiden joukosta. Valinnat tehdään ilmoittautumisten yhteydessä annettujen lisätietojen perusteella. Valintoja ei perustella.

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort