Aika: Keskiviikko 24.1.2024 klo 17–17.50
Paikka: Tekstin talo, Permantosali (Lintulahdenkatu 3, Helsinki)
Järjestäjät: Suomen arvostelijain liitto ry (SARV), Tekstin talo

Kritiikkiä kohtaan esitetään paljon toiveita ja vaatimuksia lukevan yleisön ja taiteilijoiden taholta, mutta osataanko kritiikkiä lukea omana tekstilajinaan? Millainen on onnistunut kritiikkiteksti – ja onko sellaisille tilaa nykyisessä mediassa?

SARVin puheenjohtaja Vesa Rantaman vieraiksi saapuvat kriitikko Maaria Ylikangas sekä toimittaja, tietokirjailija Sonja Saarikoski Long Playsta. Ylikangas aloittaa tammikuussa 2024 Suomen arvostelijain liiton ensimmäisenä työhuonekriitikkona Tekstin talolla. Long Play puolestaan avaa oman kulttuuritoimituksen vuonna 2024.

Tilaisuus on osa Tekstin talon avajaisfestivaalin 24.–27.1.2024 ohjelmaa. Ainutkertaisen paikan avautumista juhlistetaan tietenkin tyylillä: Luvassa on nelipäiväinen festivaali, jonka ohjelma on kaikkea muuta kuin paperinmakuista. Esityksiä, työpajoja, keskusteluja, keikkoja ja kohtaamisia.

Tarkempi ohjelma päivitetään Tekstin talon somekanaviin ja nettisivuille tammikuun alussa. https://tekstintalo.fi/tapahtumat/tekstin-talon-avajaisfestivaali

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort