Aika: Torstaina 8.6.2023 klo 17.30-18.30
Paikka: Rosebud Sivullinen, Kaisaniemenkatu 5, Helsinki

Linkki striimiin: https://www.youtube.com/@Sivullinen_Lava/featured

Lukeminen on suomalaisille rakas ja tärkeä harrastus. Taivaalla näkyy kuitenkin synkkiä pilviä: älylaitteet nakertavat aikaa ja keskittymiskykyä ja nuorten lukutaito ja -harrastus ovat vahvasti jakautuneet. Minkälaisessa lukukulttuurissa elämme tällä hetkellä? Miten nyt luetaan, ymmärretään ja tulkitaan luettua?

Kritiikki näkyy! -hanke ja Suomen arvostelijain liitto järjestävät keskustelun lukemisesta Kulttuurin after work -keskustelusarjassa.

Mukana ovat lukija ja kirjailija Kyösti Hagert, kirjailija ja kirjoittamisen opettaja Siri Kolu sekä toimittaja ja kirjailija Tuija Siltamäki. Keskustelun vetää kirjallisuuskriitikko Vesa Rantama.

Kirjakauppa Sivullinen tarjoaa 10% alennuksen kirjoista tapahtumaan osallistuville.

Tilaisuudessa on pientä tarjoilua.

Keskustelu striimataan ja on katseltavissa jälkeenpäin.

Keskustelu on neljäs ja viimeinen Kritiikki näkyy! -hankkeen ja Suomen arvostelijain liiton Kulttuurin after work -keskustelusarjassa. Maaliskuussa keskusteltiin taiteesta ja aktivismista, huhtikuussa kulttuurijournalismin nykytilanteesta ja toukokuussa kritiikistä ja filosofiasta.

Syksyn tilaisuuksien osalta kannattaa seurata Suomen arvostelijain liiton tiedotusta sosiaalisen median kautta tai SARVin verkkosivuilla.

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort