Aika: Torstaina 10.3.2022 klo 16.45–17.45
Paikka: Tampereen elokuvajuhlat, Festivaalikeskus, Factory (Väinö Linnan aukio 13, TR5, Tampere)

Suomen arvostelijain liiton (SARV) elokuvajaos järjestää keskustelutilaisuuden lyhytelokuvakritiikistä. Pääpuhujana on elokuvajournalisti ja festivaaliohjelmoija Laurence Boyce.

Laurence Boyce aloitti uransa Isossa-Britanniassa, alun perin toimittajana Pohjois-Englannissa, missä hän voitti palkintoja elokuvakritiikistään. Muutettuaan Tallinnaan hän on ollut säännöllinen kirjoittaja Screen-, Sight and Sound- ja Cineuropa- sekä Viron kansallisissa sanomalehdissä, kuten Sirp ja Eesti Ekspress. Hän keskittyy elokuvaan ja popkulttuuriin, erityisesti lyhytelokuvaan. Hän on BAFTA:n, FIPRESCI:n, European Film Academyn ja London Critics’ Circlen jäsen. Journalistityönsä lisäksi hän työskentelee myös PÖFF Shortsin ohjelmapäällikkönä (Live Action), joka on osa A-List -festivaalin Black Nights -listaa, ja on myös maailmanlaajuisen lyhytelokuvaorganisaatioiden verkoston, lyhytelokuvakonferenssin, hallituksen puheenjohtaja.

Laurence Boyce began his career in the UK, initially as a journalist based in the North of England where he won awards for his film criticism. Since moving to Tallinn, Estonia he has been a regular contributor to such outlets as Screen, Sight and Sound and Cineuropa as well as national Estonian newspapers including Sirp and Eesti Ekspress. He concentrates on film and pop culture, with a particular focus on short film. He is a member of BAFTA, FIPRESCI, the European Film Academy and the London Critics’ Circle. Aside from his journalism work he also works as Head of Programme (Live Action) for PÖFF Shorts, a part of the A-List festival Black Nights and is also Chairman of the Board of the Short Film Conference, a worldwide network of short film organisations.

Lisätietoja: Eija Niskanen, eija.niskanen@gmail.com

Tilaisuus Tampereen elokuvajuhlien sivuilla

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort