Ovet auki! -kulttuuri- ja tapahtuma-alan mielenilmaus 3.2.2022 klo 12 Senaatintorilla.

Lisää infoa tulee Mitta on täysi -sivustolle
Sivusto nyt myös instassa @mittaontaysi

#viimeinensulku #ovetauki #oikeustyöhön #oikeuskulttuuriin

Kokoonnumme torstaina 3.2. osoittamaan mieltämme Senaatintorille epäreilua koronakohtelua ja sulkemispolitiikkaa vastaan. Mukana ovat kulttuuri- ja tapahtuma-alojen tekijät, toimijat ja yleisö – kaikki tahot taiteen, kulttuurin, ravintola-alan, urheilun ja muiden tapahtumien laajasta joukosta.

Huom! SARVin yhteinen kokoontuminen on Senaatintorin kulmalla olevan Aleksanterinkadun Nordean edessä klo 11.30. Tule hyvissä ajoin, siirrymme siitä suoraan mielenosoitukseen. Jollet pääse kokoontumiseen, tule silti mukaan Senaatintorille!

Tapahtumassa luetaan kulttuuri- ja tapahtuma-alan vaatimukset ja kuullaan alan asiantuntijoiden ja tekijöiden puheita sekä esityksiä.

Poliitikoille ei tällä kertaa anneta puheenvuoroa.

Toivomme, että voit jäädä paikalle koko ajaksi, viimeisen puheen loppuun. Mielenilmaus alkaa tasan klo 12, jolloin vaatimustemme lukeminen alkaa. Paikan päällä voi olla tungosta ja joukon asettumiseen voi mennä aikaa: varaudu tulemaan paikalle 11.30 ja viipymään vähintään klo 14 saakka.

Tämä mielenosoitus ei kiellä koronaa, ei vastusta rokotteita eikä suosi denialismia. Poliisin kanssa tehdään yhteistyötä. Poliisi on tietoinen korona-denialistien mahdollisesta häiriköinnistä mielenilmauksessa ja turvaa meitä.

PAIKKA: Valtioneuvoston linnan edusta Senaatintorin ja Aleksanterinkadun puolilta.

Pistäkää mustaa päälle! Jos mustaa ei ole, laittakaa tummaa. Jos ei löydy, tulkaa kuitenkin, ketään ei käännytetä pois.

Ajankohtaiset tiedot ja ohjeistukset löytyvät Facebook-tapahtumasta.

 

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort