Aika: Torstai 17.2.2022 klo 12–16 ja tiistai 5.4.2022 klo 12–16
Paikka: Zoomissa, linkit lähetetään osallistujille ennen työpajoja
Järjestäjät: Suomen arvostelijain liitto ry, yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry

Mihin tietokirjakritiikkiä tarvitaan? Miten tietokirjallisuus muuttuu ja kritiikki sen mukana? Miten kirjoittaa paneutuvaa ja asiantuntevaa tietokirjakritiikkiä tämän hetken mediaympäristössä? Mikä on kriitikon vastuu tiedon luotettavuuden arvioijana? Mitä uusia mahdollisuuksia tietokirjakritiikille on tarjolla, mitä muotoja ja alustoja vielä kokeilematta?

Näitä ja muita ajankohtaisia tietokirjakritiikin kysymyksiä käsitellään Suomen arvostelijain liiton ja Suomen tietokirjailijoiden järjestämässä kaksiosaisessa tietokirjakritiikin työpajassa, joka on tarkoitettu tietokirjakriitikoille ja kirjallisuuskriitikoille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan tietokirjakritiikin puolelle. Tarjolla on tuoretta tietoa tietokirjallisuudesta, kritiikkien ruodintaa ja kirjoittamista, keskustelua vertaisten kanssa ja palautetta omaan tekstiin.

Työpajan vetävät Parnasson vastaava tuottaja, kirjailija Karo Hämäläinen sekä tietokirjailija, yleisen kirjallisuustieteen dosentti Sanna Nyqvist.

Ilmoittautuminen SARVin kautta on päättynyt. Kurssille on rajoitettu osallistujamäärä, ja paikat täyttyivät nopeasti.

Työpajaan kuuluu ennakkotehtävä, jonka viimeinen palautuspäivä on 11.2.2022. Työpajan aikana osallistujat kirjoittavat kritiikin vapaavalintaisesta ajankohtaisesta tietoteoksesta. Tietokirjakritiikin palautuspäivä on 25.3.2022. Tarkemmat tiedot tehtävistä lähetetään ilmoittautuneille.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Suomen arvostelijain liiton toiminnanjohtaja Riikka Laczak, info(a)sarv.fi, 041 5065594

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort