Aika: Tiistaina 26.10.2021 klo 19–23 (ohjelma alkaa klo 19.30)
Paikka: Tiivistämö, Helsinki. Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden kulttuuri- ja tapahtuma-aluetta. Sisääntulo alueelle osoitteista Sörnäisten rantatie 22 ja Kaasutehtaankatu 1.

HUOM! Liput: Maksuton sisäänpääsy Suomen arvostelijain liiton pressikortilla. Ennakkoilmoittautuminen kuitenkin tarvitaan. SARVilaisten lippuvaraukset tästä linkistä.

Muut 10/12€ (+2€ palvelumaksu). Ennakkoilmoittautuminen tästä linkistä.

Tervetuloa lokakuun Nuori/Voima-klubille Suvilahden Tiivistämölle!

Klubilla julkistetaan Suomen arvostelijain liiton Arvostelijapankki-verkkosivusto sekä kolme Seiskan poikien podcastia aiheeseen liittyen. Seiskan poikien Matti Tuomela kertoo Arvostelijapankista ja podcasteista.

Klubilla nähdään seassa-kollektiivin tuore kritiikkiperformanssi “Katsojan kokemuksen esityksellistämisestä”, joka kommentoi kuopiolaisen ANTI – Contemporary Art Festivalin ohjelmistoa. Seassa-kollektiivin luentoperformanssi on SARVin Kritiikki näkyy! -hankkeen ensimmäinen kritiikkiperformanssi.

seassa-kollektiivi kirjoittaa runomuotoisia tulkintoja kuva- ja esittävien taiteiden teoksista ja julkaisee tekstejä omalla verkkosivullaan. seassa on perustettu syksyllä 2020 ja sen muodostavat dramaturgi-kirjoittaja Tarleena Laakko, dramaturgi-runoilija Milka Luhtaniemi ja kuvataiteilija-kirjoittaja Maarit Mustonen.

SARVin Kritiikki näkyy! -hanke kutsuu kaikkiaan viisi performanssintekijää toteuttamaan omat näkemyksensä kritiikistä. Kritiikkiperformanssit lähtevät käyntiin seassa-kollektiivin esityksestä.

Lisäksi klubin keskusteluissa sukelletaan Nuori Voima -lehden 5/2021 Huuma-teemaan pureutuen päihteiden ja kirjallisuuden suhteeseen sekä pohditaan esittävää taidetta kritiikin sekä muiden, moninaisten tekstien lähteenä. Musiikkivieraana genrerajoilla seikkaileva musiikin DIY-ritari Sir Liselot. Illan juontavat Nuoren Voiman päätoimittajat Taija Roiha ja Vesa Rantama.

Klubin järjestävät yhteistyössä Nuoren Voiman Liitto, ANTI – Contemporary Art Festival ja Suomen arvostelijain liiton Kritiikki näkyy -hanke.

Tapahtumasta tehdään tallenne tai striimi, eli tapahtuma on myös katsottavissa jälkikäteen maksutta.

Tapahtumassa otetaan huomioon ajantasaiset koronaan liittyvät ohjeistukset. Huolehditaan siis edelleen hyvästä käsihygieniasta, ei tulla kipeänä tapahtumaan, käytetään maskia aina kun se on mahdollista ja pidetään sopivasti etäisyyttä (kaikille on oma pöytäpaikka).

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort