Kritiikki näkyy! -hanke ja Suomen arvostelijain liitto käynnistävät kyselyn koskien kriitikoiden tulevaisuudennäkymiä, sosiaalisen median käyttöä työssä ja suhdetta yleisöön.

Kysely on osa Heidi Backströmin ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon (YAMK) lopputyönä tehtävää kehityshanketta Haaga-Helian Uudistuvan journalismin linjalla. Lopputuotoksena kysely synnyttää ehdotuksen Suomen arvostelijain liitolle koulutuksiin ja muulle toiminnalle, josta on hyötyä kriitikoille oman osaamisen laajentamisen ja päivittämisen tukena.

Kyselyn aineisto on SARVin ja Backströmin hallussa eikä sitä luovuteta muuhun kuin hankkeen käyttöön. Vastata voi täysin anonyymisti. Kyselyvastauksia käytetään opinnäytetyön tutkimusosiossa. Valmistuttuaan opinnäytetyöraportti julkais­taan Theseus-­julkaisualustalla.

Kyselyyn pääsee vastaamaan tästä linkistä – ja sitä saa levittää vapaasti! Kyselyyn vastaamalla vaikutat – tieto kriitikoiden suhteesta uusiin julkaisualustoihin, näkemykset yleisön tavoittamisesta sekä lähitulevaisuuden visiot vaikuttavat Kritiikki näkyy! -hankkeen ja Suomen arvostelijain liiton toimintaan. Kysely on auki 31.10.2021 saakka.

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort