Aika: Torstaina 14.10.2021 klo 13–15.30
Paikka: Verkkokoulutus Zoomissa, ennakkoilmoittautuminen
Järjestäjä: Suomen arvostelijain liitto ja Kritiikki näkyy! -hanke

Viime aikoina on puhuttu paljon inklusiivisemmasta kritiikistä ja diversiteetin huomioimisesta. Mitä tämä tarkoittaa kritiikin arjessa? Kuinka inkluusion perusajatuksen saa osaksi omaa työskentelyään?

Kysymyksiin pääsee nyt perehtymään konkreettisin harjoituksin, joissa haastetaan omaa osaamista sekä pohditaan yhdessä käytännön pulmia kritiikin, taiteen ja inkluusion asiantuntijoiden johdolla. Työpaja syventää kevään inkluusiokoulutuksen teemoja pienimuotoisten tehtävien ja niistä syntyvän keskustelun avulla. Kouluttajina toimivat Kulttuuria kaikille -palvelun toiminnanjohtaja Rita Paqvalén, tanssija, kriitikko Maija Karhunen, runoilija Sanni Purhonen sekä tanssi- ja yhteisötaiteilija Riina Hannuksela. Työpajaa vetää tanssi- ja teatterikriitikko Maria Säkö.

Työpaja on maksuton ja mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Zoomin osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille edellisenä päivänä. Työpajasta ei tule tallennetta verkkoon, vaan kysymyksiä käsitellään osallistujien kesken luottamuksellisesti.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut ma 11.10.2021 mennessä: kritiikki.nakyy(at)sarv.fi

Viikkoa ennen työpajaa, torstaina 7.10.2021 klo 14–16 Kritiikki näkyy! -hanke järjestää yhteistyössä Nordicomin kanssa englanninkielisen webinaarin teemalla Inclusion & diversity (linkki ilmoitukseen tulossa). Työpajaan osallistuville suositellaan seminaarin seuraamista tai sen tallenteen katsomista.

SARVin keväällä järjestämän inkluusiokoulutuksen tallenne on katsottavissa täällä.

Inkluusioon johdattaa myös SARVin ja Kritiikki näkyy! -hankkeen julkaisu SARV Yhteinen kritiikki – näkökulmia yhteisöllisyyteen ja inkluusioon.

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort