Suomen arvostelijain liitto ry, SARV, julistaa haettavaksi kriitikoille suunnattuja Kopiosto-apurahoja vuodelle 2021. Hakuaika on 1.10.–31.10.2020.

Kopiosto-apurahat myönnetään kohdeapurahoina arvostelijan ammattitaitoa kehittävään työskentelyhankkeeseen. Kaikkien työskentelyhankkeiden tulee liittyä kritiikkiin, kriittiseen esseistiikkaan ja/tai kriitikon työhön.

Huom! Koronavirustilanteesta johtuen tässä haussa ei voi hakea opintomatka-apurahaa tai residenssipaikkaa.

Hakemusten tulee olla hyvin perusteltuja, ja niissä tulee olla yksityiskohtainen työsuunnitelma. Apurahaa ei myönnetä työvälineisiin tai jo toteutuneisiin hankkeisiin.

Tässä haussa voidaan jakaa 3–5 isompaa apurahaa (kuitenkin enintään 5000 euroa), joita voivat hakea myös työryhmät. Pienin myönnettävä summa on 500 euroa.

Apurahaa voivat hakea kaikki kritiikkiä kirjoittavat. Apurahat rahoitetaan arvostelujen valokopioinnista maksetuilla tekijänoikeuskorvausten tuotoilla. Apurahojen jaosta päättää SARVin hallitus. Suosittelemme Kopiosto-valtakirjan jättämistä SARViin arvostelijan ominaisuudessa.

Apurahaa ei myönnetä hakijalle, joka on saanut edellisessä haussa SARVilta Kopiosto-apurahan tai vuonna 2020 SARVin korona-apurahan.

APURAHAN HAKEMINEN

Haku on päättynyt.

Apurahaa haetaan sähköisesti hakulomakkeella. Täytä lomake, tallenna se käyttäen omaa nimeäsi tiedostonimenä ja lähetä pdf-tiedostona sähköpostitse osoitteeseen: info(at)sarv.fi viimeistään 31.10.2020.

Hakemuksiin ei liitetä ansioluetteloa, CV:tä tms. Ota yhteyttä SARVin toimistoon, jos lomakkeen täyttämisessä ilmenee ongelmia.

APURAHAPÄÄTÖKSET JA MAKSAMINEN

Apurahoista tiedotetaan joulukuussa 2020. Myönnetyt apurahat maksetaan 18.1.2021 jälkeen. Apuraha tulee käyttää vuoden 2021 loppuun mennessä.

APURAHASELVITYS

Apurahan saajan on annettava apurahan käytöstä alkuperäisiin tositteisiin perustuva selvitys liiton hallitukselle apurahan käyttövuoden loppuun mennessä. Selvityksen laiminlyöjälle ei enää myönnetä Kopiosto-apurahaa.

Myönnetyt apurahat vuodelle 2020

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Riikka Laczak, info(at)sarv.fi, 041 506 5594

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort