Tilaisuus on peruttu! Ajankohta keskellä päivää näin lähellä joulukautta on osoittautunut monille vaikeaksi. Tilaisuuden järjestämistä myöhemmin toisena ajankohtana pohditaan.

Aika: Torstai 29.11.2018 klo 14-17
Paikka: Tiedekeskus Heureka, Kuninkaalantie 7, Vantaa
Tulo-ohjeet: Heurekaan on helppo tulla junalla. Lähes kaikki pääradan lähiliikenteen junat ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät Tikkurilassa, joka on Heurekaa lähin rautatieasema. Lentoasemalta Tikkurilan asemalle liikennöi lähijuna P. Asemalta on viitoitus Heurekaan, jonne on kävelymatkaa noin 500 m radan länsipuolta Helsinkiin päin. Tapaamme ala-aulassa klo 14.

Suomen arvostelijan liitto järjestää yhdessä tiedekeskus Heurekan kanssa keskustelutilaisuuden tiedekeskusnäyttelyn kritiikistä. Tule mukaan pohtimaan, millainen on hyvä näyttelykritiikki ja miten näyttelyn käsikirjoitusta voi arvioida. Millaisia ilmiöitä näyttelyiden suunnittelussa on nykypäivänä havaittavissa? Entä miten dramaturgi työskentelee tiedekeskuksessa?

Paikalla Heurekan näyttelysuunnittelija Jussi Kahlos, Heurekan elämysjohtaja Mikko Myllykoski sekä dramaturgi ja näyttelykäsikirjoittaja Heidi Väätänen.

Keskustelutilaisuuden jälkeen on mahdollisuus tutustua Heurekan näyttelyihin. Kahvitarjoilu.

Osallistujamäärä: max 20 hlöä. Keskustelutilaisuus ja liput Heurekan näyttelyyn ovat osallistujille maksuttomia. Omakustanteisesti: matkat Tikkurilaan ja mahdolliset ruokailut.

Sitovat ilmoittautumiset 22.11.2018 mennessä: info(at)sarv.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Riikka Laczak, info(at)sarv.fi, 041 506 5594

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort