Kansainvälinen nykytaiteen festivaali ANTI – Contemporary Art Festival järjestetään 17. kerran Kuopiossa 25.-30.9.2018. Festivaalilla koetaan kansainvälisesti menestyneiden, palkittujen taiteilijoiden teoksia, jotka tarkastelevat leikin, leikkisyyden, pelin ja pelillisyyden teemoja.

ANTI-festivaali ja Suomen arvostelijain liitto (SARV) tarjoavat yhteistyössä suomalaiselle kriitikolle residenssin festivaalilla 27.-30.9.2018.

Kriitikon odotetaan kirjoittavan kolme tekstiä ANTI-festivaalista ja sen teoksista festivaalin aikana Kritiikin Uutisiin (2 x 4000 merkkiä ja 1 x 8000 merkkiä). Lisäksi kriitikon odotetaan osallistuvan 27.9. paneelikeskusteluun, jossa eri alojen asiantuntijat pohtivat sitä, miten peleistä puhutaan Suomessa ja miten pelillisyys näkyy jokapäiväisessä elämässämme ja taiteessa. Paneelikeskustelu on ANTI-festivaalin, IGDA Kuopion, Games for Health Finlandin ja Suomen arvostelijain liiton (SARV) järjestämä.

Residenssikriitikolle maksetaan palkkiot teksteistä ja paneelikeskusteluun osallistumisesta sekä matkat ja hotellimajoitus Kuopiossa. Pilottihankkeen ideana on antaa ammattikriitikolle mahdollisuus päivittää ammattitaitoaan, tuoda esiin pelikritiikin mahdollisuuksia sekä luoda vuoropuhelua kriitikoiden ja pelillisyyttä hyödyntävien taiteilijoiden välille. Valitun kriitikon kanssa sovitaan erikseen teksteistä.

Vapaamuotoiset motivaatiokirjeet tulee lähettää 31.8.2018 mennessä osoitteeseen puheenjohtaja(at)sarv.fi !

Lisätietoja:
www.antifestival.com

Suomen arvostelijain liitto
Maria Säkö, puheenjohtaja
puheenjohtaja(at)sarv.fi
044 0760917

ANTI – Contemporary Art Festival
Elisa Itkonen, ANTI-päällikkö
elisa(at)antifestival.com
050 305 2005

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort