Taiteentutkija, freelance-toimittaja, FL Martti-Tapio Kuuskoski on valittu Kritiikin Uutisten uudeksi päätoimittajaksi. Kuuskoski aloittaa tehtävässä 1.8.2018.

Kuuskoski on toiminut aiemmin päätoimittajana Nuori Voima – ja Iso Numero -lehdissä sekä avustanut lukuisia muita kulttuurilehtiä. Hän on ottanut aktiivisesti kantaa yhteiskunnallisiin kysymyksiin, organisoinut kulttuurialan tapahtumia ja ollut perustamassa taiteilijoiden ja tutkijoiden sosiaaliturvan parantamiseksi toiminutta TATUSOTU-työryhmää.

”Kritiikin Uutiset on ammattitaitoisten kriitikoiden ja kritiikin asian puolustaja, mutta haluan nostaa lehdessä esiin myös eri taiteenalojen tekijöitä, joiden työssä taiteen kriittinen olemus toteutuu”, Kuuskoski toteaa. ”Haasteena otan vastaan nuoren polven saamisen mukaan kriittiseen kulttuurikeskusteluun.”

Kritiikin Uutisten edellinen päätoimittaja Marissa Mehr siirtyy vapaaksi kirjailijaksi.

Vuodesta 1969 ilmestynyt Kritiikin Uutiset on arvostettu valtakunnallinen kulttuurilehti, joka käsittelee taidekritiikkiä laaja-alaisesti. Suomen arvostelijain liiton julkaisema verkkolehti edistää analyyttistä ja kriittistä keskustelua eri arvostelualojen, taiteen, kulttuurin ja median kysymyksistä.

Lisätietoja:
Päätoimittaja Martti-Tapio Kuuskoski, puh. 040 0012424, marttikuuskoski(at)gmail.com
Toiminnanjohtaja Riikka Laczak, puh. 041 5065594, info(at)sarv.fi

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort