Aika: Keskiviikko 7.3.2018 klo 17 alkaen
Paikka: Dubrovnik, Eerikinkatu 11, Helsinki

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kritiikkiä ja SARVin uuden vuosikirjan Kriittisen pisteen julkaisua sekä viihtymään kiinnostavien keskustelujen ja hyvän musiikin parissa. Luvassa on kulttuurikirjoittajien kommentteja, lasin kohotusta ja jalkaa vipattavaa musiikkia höystettynä herkullisilla yksityiskohdilla kappaleiden aikalaisvastaanotosta.

Tilaisuuden juontaa Voimala-ohjelmastakin tuttu toimittaja, kriitikko Raisa Rauhamaa ja musiikista vastaa radiotoimittaja, dj Mikko Mattlar. Kuvataidekriitikko Otso Kantokorpi ja Saamelaisnuoret ry:n puheenjohtaja, bloggari Petra Laiti pohtivat sitä, kenen ääni ei kuulu ja voiko kritiikki olla kilttiä. Filosofi, ntamon omistaja, niin & näin -lehden entinen päätoimittaja Jarkko S. Tuusvuori ja kuvataidekriitikko Leena Kuumola keskustelevat kulttuurijournalismista ennen ja nyt.

Kommenttipuheenvuorot kritiikin merkityksestä ja kritiikkikeskustelusta esittävät kirjailija Saara Turunen (romaani Sivuhenkilö ilmestyy maaliskuussa, Tammi) sekä Intresseföreningen för finlandssvenska kritiker IFFF:n  varapuheenjohtaja, esseisti Tatjana Brandt (Fängslad, Förlaget).

Paikalla ovat myös Kriittisen pisteen toimittanut Ville Hänninen sekä monet julkaisun kirjoittajista. Kirjaan ovat kirjoittaneet Markku Eskelinen, Niko Hallikainen, Johanna Holmström, Maïmouna Jagne-Soreau, Otso Kantokorpi, Vesa Kurkela, Leena Kuumola, Maria Laukka, Juri Nummelin, Inka Rantakallio, Venla Rossi, Hanna Suutela, Siskotuulikki Toijonen ja Jarkko S. Tuusvuori. Julkaisun visuaalisen ilmeen on suunnitellut Samppa Ranta.

Svenska kulturfonden on tukenut kritiikin vuosikirjan julkaisua.

Lämpimästi tervetuloa SARVin puolesta!
puheenjohtaja Maria Säkö ja toiminnanjohtaja Riikka Laczak

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Riikka Laczak, puh. 0415065594, info(at)sarv.fi

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort