Muistathan päivittää osoitetietosi SARVin vuosikirjan lähetystä varten ke 7.2.2018 mennessä osoitteeseen: info(at)sarv.fi. Kirja voidaan lähettää vain jäsenen omaan kotiosoitteeseen.

Huom! Tietoja ei tarvitse päivittää, jos SARVin jäsenmaksulasku ja pressikortin vuositarra tulivat tammikuussa perille oikeaan osoitteeseen.

SARV julkaisee maaliskuussa 2018 kritiikin vuosikirjan nimeltä Kriittinen piste. Kirjan on toimittanut Ville Hänninen ja siihen ovat kirjoittaneet Markku Eskelinen, Niko Hallikainen, Johanna Holmström, Maïmouna Jagne-Soreau, Otso Kantokorpi, Vesa Kurkela, Leena Kuumola, Maria Laukka, Juri Nummelin, Inka Rantakallio, Venla Rossi, Hanna Suutela, Siskotuulikki Toijonen ja Jarkko S. Tuusvuori.

Kirjan tiedote ja kutsu julkkareihin ilmestyvät helmikuussa.

Kalentereihin kannattaa kuitenkin jo nyt merkitä keskiviikko 7.3.2018 klo 17 Dubrovnik, Eerikinkatu 11, Helsinki.

Tilaisuuden juontaa toimittaja Raisa Rauhamaa ja musiikista vastaa radiotoimittaja, dj Mikko Mattlar. Luvassa on kiinnostavien kulttuurikirjoittajien puheenvuoroja, lasin kohotusta ja jalkaa vipattavaa musiikkia höystettynä herkullisilla yksityiskohdilla kappaleiden aikalaisvastaanotosta.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Riikka Laczak, puh. 0415065594, info(at)sarv.fi

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort