Suomen arvostelijain liitto ry, SARV, julistaa haettavaksi kriitikoille suunnattuja Kopiosto-apurahoja vuodelle 2018. Hakuaika on 1.10.–31.10.2017.

Apurahat myönnetään kohdeapurahoina arvostelijan ammattitaitoa kehittävään hankkeeseen, opintomatkaan tai kurssimaksuihin. Pienin myönnettävä summa on 500 euroa. Lisäksi tässä haussa jaetaan 3-4 isompaa työskentelyapurahaa (kuitenkin enintään 5000 euroa), joita voivat hakea myös työryhmät.

Apurahoja ei myönnetä työvälineisiin, elinkustannuksiin tai jo toteutuneisiin hankkeisiin. Hakemusten tulee olla hyvin perusteltuja ja niissä tulee olla tasapainoinen budjettisuunnitelma.

Haku on päättynyt.

Apurahaa haetaan hakulomakkeella. Täytä lomake, tallenna se käyttäen omaa nimeäsi tiedostonimenä ja lähetä se sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen: info(a)sarv.fi viimeistään 31.10.2017.

Jos sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, täytetyn lomakkeen voi postittaa Suomen arvostelijain liiton toimistoon (Bulevardi 5 A 7e, 00120 Helsinki) 31.10.2017 mennessä (viimeisen hakupäivän postileima riittää). Postitettavien hakemusten tulee olla A4-kokoiselle, valkoiselle paperille yksipuolisina tulostettuja. Älä nido papereita tai liitä niihin mitään kopiointia hankaloittavaa. Ota yhteyttä SARVin toimistoon, jos lomakkeen täyttämisessä ilmenee ongelmia.

Apurahat rahoitetaan arvostelujen valokopioinnista maksetuilla tekijänoikeuskorvausten tuotoilla. Apurahojen jaosta päättää SARVin hallitus. Apurahaa voivat hakea kaikki arvosteluja kirjoittaneet, joiden Kopiosto-valtakirja on jätetty SARViin arvostelijan ominaisuudessa.

Apurahaa ei myönnetä hakijalle, joka on saanut edellisessä haussa SARVilta Kopiosto-apurahan.

Kaikille SARVin opintomatkoista kiinnostuneille hakijoille tiedoksi: Jos kevään 2018 opintomatkalle on enemmän tulijoita, kuin matkalle on mahdollista ottaa, annetaan etusija niille SARVin jäsenille, jotka eivät aikaisemmin ole osallistuneet opintomatkoille, eivätkä ole saaneet Kopiosto-apurahaa aiempina vuosina. Tämä johtuu siitä, että myös opintomatkat rahoitetaan osittain Kopiostosta saaduilla tekijänoikeuskorvauksilla.

Apurahoista tiedotetaan joulukuussa 2017. Myönnetyt apurahat maksetaan 22.1.2018 jälkeen.

Apurahan saajan on annettava apurahan käytöstä alkuperäisiin tositteisiin perustuva selvitys liiton hallitukselle apurahan käyttövuoden loppuun mennessä. Selvityksen laiminlyöjälle ei enää myönnetä Kopiosto-apurahaa.

Myönnetyt apurahat vuodelle 2017

Lisätietoa: toiminnanjohtaja Riikka Laczak, info(a)sarv.fi, 041 506 5594

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort