– Gnauskoordin vaimon synnytys kesti tuntitolkulla ja koko ajan se hieroi vaimonsa selkää öljyllä, vaimoni selittää silmät loimuten. – Ja sinä et viitsi edes viittä minuuttia!

– Kyllä Gnauskoordikin tiskaa! vaimoni huutaa ja saa taipumaan nöyränä tiskikoneen äärelle. – Ja se osaa lajitella kuudenkympin ja neljänkympin pyykit erilleen.

Perkele, että alan olla täynnä tätä Gnauskoordia. Se on kai joku vaimoni työkaveri. En tiedä, onko sekin lääkäri vai hoitaja-siivooja. Niillä on töissä kaiken maailman mamuja, vaimo niistä aina hössöttää.

En ole kysynyt, mistä päin tämä on. Ryssä se tuskin on, vaikka niitä niillä on monia lääkäreinä. Gnauskoordi… olisiko jostakin Irakista tai Egyptistä? Tai Afrikasta? Lausunko nimen oikein? Onko se sen etunimi vain sukunimi? Ei niistä tiedä.

Tietenkin olin aluksi mustasukkainen, kun vaimo puhui siitä koko ajan. Niillä tuntui synkkaavan pelottavan hyvin. Vaimo kuitenkin painotti ählämin olevan onnellisesti naimisissa ja aivan hulluna Lindaansa. Jonkun meikäläisen se on sitten onnistunut huijaamaan vaimokseen. Mitä helvettiä akat niissä karvaranteissa oikein näkee?

Gnauskoordi on nyt isyyslomalla. Ne käyvät ilmeisesti vaimoni kanssa kahvilla, koska juttua piisaa. Äijä on kuulemma todella tylsistynyt pelkkään vaipanvaihtoon ja vaunujen lykkimiseen – ja minä näihin juttuihin! Yritän antaa mennä korvasta sisään ja toisesta ulos. Mutta jokin aina särähtää.

Muskarissakin Gnauskoordi oli vain haaveillut panevansa sen nuorta vetäjää tuijottaen sen hyviä tissejä. Saatanan mokkamunat! Miksi minunkin pitää kuulla näitä juttuja ja mitä hittoa se oikein havittelee vaimostani?

Onneksi emme törmää Gnauskoordiin koskaan kaupungilla. Olisi sietämätöntä tavata tyyppi S-marketin leipähyllyllä, kun on kuullut siitä niin paljon kyseenalaisia juttuja. Pystyisinkö hillitsemään itseni?

Nyt vaimo työntyy kotiin naama valkoisena. Eihän sen vielä pitänyt tulla.

– En vaan pystynyt menemään pilatekseen, se huohottaa. – Oon ihan järkyttynyt.

– No mitä? kysyn hädissäni. – Mitä on sattunut?

– Gnauskoordi eroaa, se saa sanottua nieleskellen ja räpyttelee meikin tahrimia silmiään.

– Töistäkö?

– Ei kun avioero, vaimo sanoo ja tyrskähtää hallitsemattomaan itkuun. – Ne eroaa Lindan kanssa. Siitä oli tänään Hesarissa.

Arvasinhan minä! Tartun vaimoa untuvantakin rinnuksista ja painan seinää vasten. Pakotan sen katsomaan itseäni silmiin.

– Sinunko takia ne eroaa? tivaan. – Ja miksi siitä oli Hesarissa.

Kirjoittaja on salakuuntelija.

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort