SARV ja Kritiikin Uutiset ovat mukana Helsingin Kirjamessuilla Kultin osastolla 6g141. Kirjallisuusjaos pitää messujen yhteydessä vuosikokouksensa ja järjestää kaksi keskustelutilaisuutta yhteistyössä KAOSin kanssa. Lisäksi SARV järjestää Lukukeskuksen kanssa Kriitikkobattlen ja on mukana avaamassa Kulttuurin Norsunluutorni -portaalia. Tervetuloa!

Kirjallisuusjaoksen vuosikokous

Aika: Perjantai 28.10.2016 klo 12.30–13.45

Paikka: Rauhanasema, Veturitori 3, Helsinki (Pasilassa lähellä Messukeskusta)

Käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita.

* * *

Säröilevä siirtolaisuus -seminaari

Aika: Perjantai 28.10.2016 klo 14.30–15.30

Paikka: Kullervo

Pohjoismaisen kirjallisuuden monikielisyydestä ja -kulttuurisuudesta sekä ruotsinsuomalaisesta kirjallisuudesta keskustelemassa kirjailija Petteri Nuottimäki, Outi Oja ja kirjallisuudentutkija Kukku Melkas ja moderaattorina kääntäjä-tutkija Janina Orlov. Tapahtuman järjestävät SARV ja KAOS.

* * *

Keskustelutilaisuus Ska vi förvänta oss det värsta?

Vart är sverigefinsklitteratur på väg?

Aika: Perjantai 28.10.2016 klo 15.30–16.00

Paikka: Totti-lava

Kirjailija Petteri Nuottimäki ja kääntäjä-tutkija Janina Orlov keskustelevat. Tilaisuus on ruotsiksi. Järjestäjinä KAOS ja SARV.

* * *

Kriitikkobattle ja Kulttuurin Norsunluutornin avajaiset

Aika: Lauantai 29.10.2016 klo 12.00–12.30

Paikka: Kirjakahvila

Lukukeskus ja Suomen arvostelijan liitto järjestävät Kirjamessuilla Kriitikkobattlen. Kriitikkobattlessa kuvataidekriitikko Otso Kantokorpi ja Nuoren Voiman päätoimittaja Maaria Ylikangas mittelevät leikkimielisessä kisassa, jossa avataan kriitikon työkalupakkia livetilanteessa, tehdään instant-kritiikkiä sekä analysoidaan kritiikkiä tekstilajina ja aatesuuntana.

Tilaisuuden päätteeksi avataan uusi verkkojulkaisujen kulttuurijournalismiin sekä pienlehtien ja bloggareiden esittelyyn keskittyvä portaali Kulttuurin Norsunluutorni.

Juontajina ja tuomareina toimivat Kiiltomato-lehden päätoimittaja Aleksis Salusjärvi sekä Suomen arvostelijain liiton puheenjohtaja ja Kulttuurin Norsunluutorni -portaalin päätoimittaja Maria Säkö.

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort