Kirjailija ja freelance-toimittaja Marissa Mehr on valittu Kritiikin Uutisten uudeksi päätoimittajaksi. Ensimmäinen Mehrin toimittama lehti ilmestyy joulukuussa 2014.

Marissa Mehr on toiminut aikaisemmin mm. kahden kirjallisuuslehden, Särön ja Lumoojan, päätoimittajana. Hänen esikoiskirjansa Veristen varjojen ooppera (WSOY) ilmestyi 2013.

”Haluan säilyttää Kritiikin Uutiset monipuolisena ja tasokkaana julkaisuna, joka yhdistää ja antaa äänen kriitikoille sekä kritiikin eri aloille”, kuvaa Mehr tavoitteitaan. Erityisesti Mehr aikoo kehittää lehden aktiivisuutta ja näkyvyyttä internetissä.

Kritiikin Uutisten edellinen päätoimittaja Aleksis Salusjärvi on valittu kirjallisuuskritiikin verkkolehden Kiiltomato.netin uudeksi päätoimittajaksi.

Vuodesta 1969 ilmestynyt Kritiikin Uutiset on arvostettu valtakunnallinen kulttuurilehti, joka käsittelee taidekritiikkiä laaja-alaisesti. Suomen arvostelijain liiton julkaisema lehti edistää analyyttistä ja kriittistä keskustelua eri arvostelualojen, taiteen, kulttuurin ja median kysymyksistä.

Lisätietoja: SARVin puheenjohtaja Elisabeth Nordgren (040 588 6974, puheenjohtaja@sarv.fi)

Jaa artikkeli:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
bursa escort